Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

 Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Photography: Paul Raeside, Styling by Marcus Hay for SMH, Inc

Here at SMH, Inc we have more images to share from our recent project with West Elm. Shot in their new Brooklyn Studio, we converted an empty space into a multi room brownstone complete with high ceilings, prewar moldings and giant window's. 

With pre productions meetings in place, Lead Art Director, Michelle Meick and Marcus carefully chose the palette and it was really great to work with so many interesting color options, from a dusty lilac bedroom to an dusty emerald dining room, with a nod to modern Italian design we created the space that looks like it was straight out of a European publication.

On the side Marcus was asked to create moodboards that complemented the rooms using paint chips, fabric swatches and materials from West Elm fused with botanicals and fashion forward props sourced by Marcus and his team. It was a great way to work as Marcus himself uses this method when working on Interior schemes for his clients and to tie in with West Elm's Style and Service Program. 

It was a great project to work on and we hope you like seeing more of what was involved. 

You can also watch the video here to get a behind the scenes look at the project, Click here

Comment